ZinoBiotic

» Miért van szükséged neked is ZinoBiotic-ra? «

Napjaink számos betegsége – emésztőrendszeri problémák, allergiák, autoimmun és daganatos betegségek, étel intolerancia, valamint pszichés gondok, mint pl. a depresszió – a nem elegendő, vagy megfelelő mennyiségű és minőségű rostbevitellel, és a a rossz bélbaktériumok elterjedésével függ össze.

2014-ben a kutatóknak sikerült igazolni a bélflóra és az agy közötti közvetlen kapcsolatot. Ez azt jelenti, hogy a jó egészségi állapot helyrehozásához, vagy fenntartásához a megfelelő rostokat be kell juttatni a szervezetbe és elérni a jó bélbaktériumok számának növekedését, a rosszak csökkenésével egyetemben.

A ZinoBiotic pontosan ezt valósítja meg. Tartalmazza a legfontosabb rostokat a megfelelő mennyiségben, és elősegíti a jó baktériumok növekedését.
Ezáltal nem csak a kiváló emésztőrendszeri állapothoz járul hozzá, de pozitív hatással van az immunrendszerre, és az általános egészségi állapotra.​

» A ZinoBiotic főbb előnyei «

Élelmi rostkeverék

Egészséges bélflóra

A vastagbél tisztítása

Kiegyensúlyozott koleszterin

Kiegyensúlyozott mikrobiom

Egészséges bélműködés és rendszeresség

A vércukorszint csökkentése étkezések után

Miben jobb ZinoBiotic a hasonló termékeknél?

Míg más termékek csupán néhány élelmi rostot tartalmaznak, a ZinoBiotic 5 különféle oldható élelmi rostot.

A ZinoBioticban található rostok hozzájárulnak a gyomor teltségérzetéhez (ami különösen diéta, fogyókúra, vagy csak túlzott mennyiségű táplálék esetén előnyös), és mégis csökkentik a puffadást.

A ZinoBiotic terméke pontosan annyi rostot tartalmaz, amire szüksége van a szervezetnek egy-egy alkalommal, sem többet, sem kevesebbet.

A Zinobiotik nem probiotikum, hanem prebiotikum. Ez azt jelenti, hogy nem viszünk be külső forrásból jó baktériumokat, mert ezek a rossz bélflórában a legújabb kutatások szerint csak kis mértékben képesek kiváltani a pozitív hatást, hanem olyan komplex tápanyagot juttatunk be, amely a teljes bélflórán keresztül haladva, az éppen abban a szakaszban élő jó baktériumoknak ad táplálékot. Hosszú távon csak így biztosítható az egészséges bélflóra, mert a jelenlegi táplálkozásunk nem tartalmazza a megfelelő minőségű természetes rostokat.

Milyen egyedülálló hatásai vannak a ZinoBioticnak?

Elősegíti az egészséges bélflóra meglétét és fenntartását, úgy, hogy segíti az egészséges emésztőrendszeri folyamatokat, és az ideális bélműködést.

A jó baktériumok növekedésének elősegítésével megelőzi és meggátolja a fentebb említett betegségek létrejöttét, pozitív hatással van a közérzetre, az ellenálló képességre, és az erőnlétre.

Segít a rendszertelen bélműködés helyrehozatalában, a cukor és koleszterinszint beállításában, a puffadtság elkerülésében is.

Mikor fokozottan fontos, hogy szedj ZinoBiotic-ot?

Ha császármetszéssel születtél.

Ez esetben a szervezeted nem kapta meg azokat a szükséges baktériumokat, melyek a szervezetet egyes betegségekkel való ellenállásra felkészítik. Így sokkal könnyebben elkapsz mindenféle civilizációs betegséget, fertőzést, allergiákat, emésztőrendszeri gyulladásokat.

Ha sokszor szedtél antibiotikumot.

Ezek nagymértékben rontják a szervezet ellenálló képességét, azáltal, hogy megváltoztatják a baktériumok egyensúlyát, elpusztítják a jó bélbaktériumokat, probiotikumokat, és növelik a vírusok, baktériumok fertőzőképességét.

Ha az immunrendszered nem tökéletes.

Az immunrendszer 70-80 %-a a béltraktus körül, bél falában foglal helyet. Azon a baktériumok, melyek először kerülnek bele, lesznek azok, melyek megtanítják immunsejtjeinket megfelelő védekezésre. Ha itt nincs minden rendben, az immunrendszer nem képes teljes mértékben ellátni a feladatát.

Ha pszichés gondokkal küzdesz, vagy váltakozó a közérzeted.

A gyomor-bél traktus összeköttetésben áll az aggyal. Kutatásokkal kimutatták, hogy a bélbaktériumok aránya és a pszichés állapot között egyenes összefüggés van.

Ha allergiákkal, vagy ételek iránti érzékenységgel küzdesz.

Ezek a rossz bélbaktériumok elterjedése miatt jelennek meg és erősödnek fel.

Vásárold meg a termékeket a Zinzino hivatalos webáruházában.

Fontos! Ha kiválasztod a neked szimpatikus terméket és rákattintasz a képére, akkor a termék a Zinzino hivatalos webáruházában fog megnyílni.

A ZinoBiotic összetevői:

Adagonkénti mennyiség 1 kanál, 6 g
Emésztésnek ellenálló keményítő 2,4 g
Zabból származó béta-glükán 0,8 g
Inulin 0,7 g
Frukto-oligoszacharidok 0,3 g

Emésztésnek ellenálló keményítő (teljes kiőrlésű gabonából), zabból származó béta-glükán, inulin, frukto-oligoszacharidok, útifűmaghéjpor, ömlesztőanyag (xantángumi E415), csomósodást gátló anyag (trikalcium-foszfát E341)