Xtend

» Miért van szükséged neked is Xtendre? «

Mint biztosan tudod, a mai táplálkozással már lehetetlen minden szükséges vitamint, nyomelemet, ásványi anyagot bevinni a szervezetbe.

Ahhoz, hogy annyi tápanyagot vigyél be a szervezetedbe, mint amennyi 2 darab Xtend kapszulában van, napi több mint 3000 kalóriás étrendet kellene folytatnod, úgy, hogy minden szükséges tápanyag a megfelelő mennyiségben meglegyen.

Sőt, a modern étrend nem tartalmazza az optimális egészséghez szükséges mikro- és fitotápanyagokat. De miért kellene mindenhez külön készítményt venned, amikor mindez egyben is lehet?

» Az Xtend főbb előnyei «

Feltölt energiával

Erősíti az immunrendszert

Javítja a csontok szerkezetét

Javítja az ízületek működését

Természetes alapanyagokból származik

145, az egészségi előnyöket tartalmazó jóváhagyott állítás

Biztosítja azt a táplálkozási tényezőkből álló programot, amely elengedhetetlen a szövetek növekedéséhez és megújulásához

Miért egyedülálló az Xtend a multivitaminok között?

1 készítmény – 145 pozitív egészségügyi hatás

Az Xtend a tápanyagokból pontosan annyit tartalmaz, amennyire szüksége van a szervezetnek. 

Míg más multivitaminok sárgásra színezik a vizeletet – nem szívódnak fel teljesen – addig az Xtend esetében ez nem fordul elő, mert 100 %-ban hasznosul.

Tartalmaz béta-glükánokat, ami nem más, mint az élesztőgombák egyik nagy tisztaságú, szabadalmaztatott fajának sejtfalából származó tápanyag. A béta-glükánok javítják a szervezet ellenálló képességét a kórokozókkal szemben, és segítik a szövetkárosodásokat gyógyító folyamatokat.

Elősegítik a fehérvérsejtek újraképződését a csontvelőt károsító kezelések, például sugár, vagy kemoterápia után. A béta-glükánok magas koleszterinszint, cukorbetegség és tumorok, daganatos betegségek, kezelésében is hatásosak. Az 1,3 és 1,6 béta-glükánok az immunrendszer működését beindítják, egyben szükségesek is a normális immunfunkciókhoz.

Gyakorlatilag az összes fontos vitamint tartalmazza növényi tápanyagokkal és speciális immunerősítő tulajdonságokkal kombinálva.

Miért az Xtendet válaszd?

A béta-glükánok és a 23 különböző vitamin, valamint ásványi anyagok és más összetevők együttesen nagymértékben erősítik az immunrendszert.

A benne található A, D, C, és K-vitaminok, ásványi anyagok, valamint egyéb összetevők hatékonyan javítják a csontok és az ízületek működését.

Az Xtend feltölt energiával, felfrissít, életerőssé tesz. Kedvező hatással bír a bélműködésre. A szövetek növekedéséhez és megújulásához szükséges alapokat biztosítja összetétele által.

Vásárold meg a termékeket a Zinzino hivatalos webáruházában.

Fontos! Ha kiválasztod a neked szimpatikus terméket és rákattintasz a képére, akkor a termék a Zinzino hivatalos webáruházában fog megnyílni.

Az Xtend összetevői:

Töltőanyagok (béta-ciklodextrin, mikrokristályos cellulóz, trikalcium-foszfát), olajfalevél-kivonat (Olea europea folia), magnézium-hidroxid, alga (Ascophyllum nodosum), 1,3-1,6 béta-glükánok* (élesztőgombából), kurkumagyökér-kivonat (Curcuma longa), C-vitamin, brokkolikivonat (Brassica oleracea), cink-biszglicinát, E-vitamin – kevert tokoferolok és tokotrienolok, zöldtea-levél kivonat (Camellia sinensis), paradicsomkivonat (Solanum lycopersicum), vas-biszglicinát, csomósodásgátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, polivinilpirrolidon), körömvirág-kivonat (Tagetes erecta), folsav, K2-vitamin, nátrium-szelenát, nikotinamid, koenzim-Q10, nátrium-molibdenát, mangán-biszglicinát, mikroalga-kivonat (Dunaliella salina), réz-biszglicinát, pantoténsav, B12-vitamin, D3-vitamin, króm-klorid, B6-vitamin, tiamin-hidroklorid, riboflavin, K1-vitamin, kálium-jodid, biotin. *Wellmune.