Viva

» Miért van Neked is szükséged Vivára? «

A mai világban nehéz elképzelni olyan helyzetet, hogy minden feltétel ideális legyen a tökéletes alváshoz és stresszmentes élethez.

Ha mindennapjaink, helyzeteink, táplálkozásunk, hangulatunk nem egyenletes, agyunk nem tud optimálisan működni. Így fokozatosan elromlik a természetes ellazulási és alvási képességünk. Vannak gyógyszerek, melyekkel próbálják ezt befolyásolni. De ezek inkább a tünetekre hatnak (ha hatnak), nem is szólva a mellékhatásaikról.

A sáfrányban levő anyagok – amely a Viva alapanyaga – képesek ezt a szervezeti működést helyreállítani.
Ez két dologra tökéletes. Amennyiben kiegyensúlyozott, nyugodt alvást akarsz. És ha azt, hogy a nappalaid testi-lelki harmóniában teljenek, jó hangulatban.

A VIVA a tápanyagokból pontosan annyit tartalmaz, amennyire szüksége van a szervezetednek.

» A Viva főbb előnyei «

ALVÁS - Hozzájárul a mentális fáradtság és kimerültség enyhítéséhez, valamint a zavartalan alváshoz

PIHENÉS - A Viva segít a mindennapi stressz enyhítésében

BOLDOGSÁG - Elősegíti a pozitív hangulatot

Milyen hatása van a Viva -nak?

Eleged van már abból, hogy fáradtnak és elgyötörtnek érzed magad? A Viva egy természetes étrend-kiegészítő, aminek célja a stressz enyhítése, a hangulat javítása és a jó közérzet fokozása. Szabadalmaztatott sáfránybibe-kivonatot (affron®), ötfajta B-vitamint, jódot és C-vitamint tartalmaz.

Miért a Vivát használd, és ne egy hagyományos sáfrány kivonatot?

A hagyományos sáfrányt feldolgozás esetén hővel, vagy sugárzással előkezelik a különféle mikroorganizmusok és kórokozók ellen. De ez a módszer a bioaktív összetevők tartalmát, és a késztermék minőségét csökkenti.

A Viva -ban a Spanyolországban termesztett, prémium minőségű sáfrány szabványosított és szabadalmaztatott kivonatát használják. Ebben a formában egy csúcstechnológiai eljárással vonják ki, ami megsemmisíti a mikrobiológiai szennyeződéseket és javítja a bioaktív összetevők profilját.

Mik a Viva legjobb tulajdonságai?

Hatékonyan javítja a hangulatot, csökkenti a szorongást, és enyhíti a stresszt. Csökkenti a fáradtság és kimerültség érzését.

Támogatja a központi idegrendszer működését A kognitív funkciókat, a szellemi teljesítőképességet.

Elősegíti az összpontosítást, a tanulást, a gondolkodás folyamatot, és a jó memóriát.

Vásárold meg a termékeket a Zinzino hivatalos webáruházában.

Fontos! Ha kiválasztod a neked szimpatikus terméket és rákattintasz a képére, akkor a termék a Zinzino hivatalos webáruházában fog megnyílni.

A Viva összetevői:

Sáfránykivonat – Pozitív hatással van a hangulatra, elősegíti a testi-lelki-szellemi egyensúlyt. Erősíti a szellemi funkciókat, hatásos az érzelmi és kognitív zavarok kezelésére, segíti az agy működését és vérkeringését. Csökkenti a gyulladást, oldja a szorongást.

C-vitamin – hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

B3-vitamin (niacin) – hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

B5-vitamin (pantoténsav) – hozzájárul a normál mentális teljesítményhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

B12-vitamin – hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Biotin – hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, és az idegrendszer normál működéséhez.

Folsav – hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Folát – hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Ásványi anyagok:

Jód – hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, és az idegrendszer normál működéséhez.

Kálium – Fontos szerepet játszik az agyműködés normál szinten tartásában.

Töltőanyagok (béta-ciklodextrin, mikrokristályos cellulóz)