Zinzino Termékek

Én a Zinzinoban hiszek, és a termékei hatékonyságában!

„Célunk, hogy első osztályú termékeinkkel mindenkit a jó egészség elérésére ösztönözzünk. A bolygón fellehető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk! »Életet az éveknek!«  – Ez az egészséges táplálkozást segítő programunk célja.

Miért van Neked is szükséged a BalanceOilra?

Vadon élő halak természetes forrásból származó, magas omega-3-tartalmú (EPA + DHA) olajának, olívából kivont polifenoloknak és D3-vitaminnak egy kiváló minőségű keveréke. Segít megvédeni a sejteket a oxidációtól, és beállítja a szervezetben az omega-6:3 egyensúlyt, támogatva a normál agy-, szív- és immunműködést.

Az Xtend a piacon található legjobb multivitamin és immunerősítő.

Kulcsfontosságú mikro- és fitonutriensek: Béta-glükánok (1,3/1,6), karotinoidok, xantofillok, vízben és zsírban oldódó polifenolok, illetve 23-féle vitamin és ásványi anyag. A jelenleg elérhető legfejlettebb étrend-kiegészítő. 
Hasonlítsd össze az összetevőket más multivitaminokkal és láthatod a különbséget.

Természetes megoldás a szorongás és az alvászavar ellen

A Viva egy természetes étrend-kiegészítő, amelynek célja a stressz enyhítése, a hangulat javítása és a jó közérzet fokozása. Szabadalmaztatott sáfránykivonatot (affron®), öt fajta B-vitamint, jódot és C-vitamint tartalmaz.
Természetes összetevői miatt, nem tartalmaz függőségre hajlamos anyagot. 

A Zinzino Protect szedésével aktívan tehetsz az egészségedért

Egy kizárólag természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítő, ami az immunrendszerét támogatva védi Önt, hogy folyamatosan jó legyen a közérzete. Klinikailag igazoltan magas hatásfokú 1,3/1,6-béta-glükánokat, valamint egyedülálló és hatékony vegán D3-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. 

A természet megoldása az emésztési problémákra.

A ZinoBiotic ötféle természetes élelmi rost egyedi kombinációja. A rostok anyagcseréje a vastagbélben történik, ahol támogatják az egészséges baktériumok szaporodását, az egészséges bélműködést, és csökkentik a puffadást. Segít csökkenteni a vércukorszint hirtelen emelkedését az étkezések után, és fenntartani a megfelelő koleszterinszintet.

A BalanceTest száraz vércseppen végzett (DBS) teszt

Nyerj egyedülálló betekintést szervezeted omega-6:3 egyensúlyába, és nézd meg saját „előtte” és „utána” BalanceTest eredményeid. Ezt a tesztet a független VITAS laboratórium fejlesztette ki. Könnyen elvégezhető száraz-vércsepp vizsgálati módszer, amit az otthonodban gyorsan elvégezhetsz. Segít az egészségmegőrző protokollod elkezdésében.