Protect

» Miért van szükséged neked is Protectre? «

Amikor emberekkel találkozunk a munkahelyünkön, az edzőteremben vagy utazás közben, ki vagyunk téve azoknak a kórokozóknak, amiket ők hordoznak. Ezenkívül a mindennapjainkban testi és lelki stressz is ér minket. Ezek a tényezők mind-mind befolyással vannak az immunrendszerünkre, a testi egészségünkre és az általános közérzetünkre.

A Zinzino Protect szedésével aktívan tehetsz az egészségedért. Ez egy kizárólag természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítő, ami erősíti az immunrendszert, így folyamatosan jó lehet a közérzeted.

» A Protect főbb előnyei «

GMO-mentes

Vegán

Teljesen természetes összetevők

Gluténmentes

Klinikailag igazolt, rendkívül hatékony 1,3/1,6-béta-glükánok

A D3-vitamin felturbózza az immunrendszert

Miért egyedülálló a Protect?

A Protect a veleszületett és szerzett immunitás hatékony működését egyaránt elősegítő, egyedülálló, vegán D3-vitamint, illetve élesztőgombából kivont különleges, standardizált 1,3/1,6-bétaglükánokat is tartalmaz. A Protect akkor a leghatékonyabb, ha naponta szedjük, mivel 1-2 naponta újulnak meg a veleszületett immunitásért felelős sejtek, amiket mind „fel kell tölteni” a hatékony működésük biztosítása érdekében.
Számos klinikai vizsgálat igazolta a kivétel nélkül természetes, vegán, glutén- és GMO-mentes összetevők hatékonyságát.

Vásárold meg a termékeket a Zinzino hivatalos webáruházában.

Fontos! Ha kiválasztod a neked szimpatikus terméket és rákattintasz a képére, akkor a termék a Zinzino hivatalos webáruházában fog megnyílni.

A Protect összetevői és tápértéke:

Tápérték kapszulánként
1,3/1,6-béta-glükán 200 mg
D3-vitamin 20 μg

Összetevők:

Élesztőből (Saccharomyces cerevisiae) származó 1,3/1,6-béta-glükán, töltőanyagok (mikrokristályos cellulóz), a kapszula anyaga (hidroxipropil metil-cellulóz), D3 vitamin (növényi kivonatokból származó kolekalciferol), csomósodásgátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, trikalcium-foszfát).