BalanceTest

» Miért van szükséged arra, hogy elvégezd a BalanceTestet? «

Napjaink modern világában másként táplálkozunk, mint az 1900-as évek elején, amikor a gyorsételek, például, még nem voltak az étlapon.

De, ha saját magad készíted is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön ennék a friss füvet, a halakat, például a lazacot, zárt medencékben tenyésztik, és haltápot esznek ahelyett, hogy algát fogyasztanának a mély tengerekben. Ez óriási hatással van az ételek tápanyag-összetételére, így a mi sejtjeinkre, szöveteinkre és testünkre is. A Zinzino BalanceTest egy önmagunkon egyszerűen elvégezhető teszt, amellyel elemezhetjük a vérünkben lévő zsírsavakat, ami tükrözi, mennyi zsírt fogyasztunk az ételekkel.

A BalanceTest száraz vércseppen végzett (DBS) teszt, melyről tudományosan bizonyított, hogy ugyanolyan pontos, mint a vénás vér, ha a zsírsavakat kell elemezni.

Próbáld ki a vércseppes öntesztet

Mérj meg 11 zsírsavat a véredben.

Tájékozódj Omega-6:3 egyensúlyodról

Hogyan működik a BalaceTest?

Végezd el az első BalanceTest öntesztet, majd azonnal kezdd el szedni a Zinzino Balance termékekből előírt napi adagod, és folytasd a fogyasztását a javasolt 120 napon át, majd végezd el a második BalanceTest-tel önellenőrzést, hogy megtudd, miként változott a zsírsavprofilod.

* Ha abba az 5%-ba tartozol, akiknél az első eredmény 3:1 arányú vagy jobb Omega-6:3 arányt mutat, vedd fel a kapcsolatot a Zinzinóval, mert nincs szükséged a Balance termékekre.

*  Csak néhány csepp vérre van szükség az ujjbegyedből, egy szűrőpapírra, és a teszt kevesebb mint egy percet vesz igénybe. A VITAS Analytical Services* anonim módon, 98%-os pontossággal elemez 11 zsírsavat** a véredben. Az eredményt pedig, nagyjából 20 nap elteltével, közzéteszik a zinzinotest.com weboldalon, amelyből tájékozódhatsz az Omega-6:3 egyensúlyodról, véred Omega-3 tartalmáról, a zsírsavakkal szembeni védelmi profilodról és így tovább. A vér zsírsavtartalmának vizsgálatából kiderült, hogy ez a profil szoros összefüggésben van az egészségügyi állapotoddal.

Vásárold meg a termékeket a Zinzino hivatalos webáruházában.

Fontos! Ha kiválasztod a neked szimpatikus terméket és rákattintasz a képére, akkor a termék a Zinzino hivatalos webáruházában fog megnyílni.