BalanceOil

Miért van szükséged neked is BalanceOilra?

Az omega 3 zsírsav egy ajándék a természettől, jelenléte nélkül gyakorlatilag nem működik a szervezetünk.

» Főbb előnyei «

Jót tesz a szívnek

Normál agyműködés

Javítja a látást

Omega3-6 egyensúly

Erősíti az immunrendszert

Elősegíti a sejtosztódást

Segit a vérnyomás normalizálásában

Elősegíti a vér normál kalciumszintjét

Elősegíti a normál izomműködést

Elősegíti a vér normál trigliceridszintjét

Javítja a csontok egészségét

Elősegíti a normál fogazatot

Biztonságosan és hatékonyan növeli a szervezetben az EPA és DHA szintjét

Esszenciális zsírsavakat tartalmazó szuper-formula

A Zinzino egy egyedülálló, saját fejlesztésű, szinergikus keveréket alkotott. Ez egyrészt kiváló minőségű, EPA és DHA omega-3 esszenciális zsírsavakban gazdag halolajból áll, másrészt pedig különleges, magas polifenol-tartalmú, extra szűz olívaolajból. 

A BalanceOil tartalmazza az optimális egészség eléréséhez szükséges mennyiségű Omega-3 zsírsavat. Biztosítja a nélkülözhetetlen polifenolokat is. A BalanceOil biztonságosan beállítja és szinten tartja szervezeted EPA- és DHA szintjét, valamint az Omega-6 és Omega-3 zsírsavak arányát.

D3-vitamint is tartalmaz, amely többféle funkciót is betölt a szervezetben, továbbá segít megőrizni csontozatod és fogaid egészségét. Emellett támogatja az immunrendszer, az agy és az idegrendszer működését is.

A BalanceOil esszenciális zsírsavakat tartalmazó tökéletes szupertáplálék. Támogatja az agy optimális működését (>250 mg EPA és DHA), valamint a normál szívműködést, továbbá növeli az immunrendszer hatékonyságát (D3 -vitamin).

» Halolaj «

Halolajunk teljes, feldolgozatlan halakból származik.   EPA és DHA tekintetében szigorú előírásoknak felel meg, és igazoltan nem tartalmaz nehézfémeket vagy egyéb méreganyagokat. A LYSI (a BalanceOil gyártója) a termelésre vonatkozó követelményeknek, és az élelmiszerekre és gyógyszerekre vonatkozó GMP, vagyis helyes gyártási gyakorlat elveinek is megfelel.

» Olíva olaj «

A BalanceOil különleges, hidegen sajtolt extra szűz olívaolajat tartalmaz, amely polifenolokban rendkívül gazdag (több mint 350 mg/kg).  A polifenolok erős antioxidánsok, számos jótékony hatással. Nemcsak az üvegbe zárt BalanceOil minőségét, hanem szervezetünk egyensúlyát is védik. Termékeink GMO-mentesek (nem tartalmaznak genetikailag módosított organizmusokat).

Mi fog történni veled, ha te is fogyasztod a Zinzino Balance Olajat?

Testedben helyreáll az egyensúly és megszűnnek a kellemetlen tünetek

4–6 hónap alatt optimalizálódik a szervezetedben az omega6-3 egyensúly. Megelőzi és gátolja a gyulladásokat, valamint a benne levő D3 vitamin hozzájárul az immunrendszered jó működéséhez. Ezáltal a sejtszintű gyulladás megszűnik, egyben a civilizációs betegségekkel szemben is komoly védettség alakul ki benned.

Erősödik az immunrendszered

Az olaj erős antioxidánsokat tartalmaz (polifenolok, olívaolaj), amelyek a szervezeted egyensúlyát védik, megőrzik az egészséged.
Segíti és javítja az izomműködést, valamint a csontjaid egészségét, hozzájárul a normál fogazatodhoz. Javítja a sejtosztódást, segíti a véred normál kalcium és trigliceridszintjét.

Serkenti az agyműködésedet

Nagymértékben segíti a normál agyműködésed. Közérzeted javul, ezáltal összeszedettebb leszel, és életed bármely területén javulhat a hatékonyságod, növekszik a mentális erőd.

A BalanceOil beállítja és fenntartja a szervezet EPA és DHA szintjeit, és tartalmaz DPA-t , amely az ereid belső felületét védi, segítve az érelmeszesedés megelőzésében. Utóbbi a legtöbb Omega3 termékben nem, vagy csak elenyésző mennyiségben fordul elő.

Visszanyered tested régi pompáját és tökéletes állapotát.

Véd a civilizációs betegségektől.
Védelmet nyújt a szív és érrendszeri betegségek, és a magas vérnyomás kialakulása ellen, illetve más Zinzino termékekkel kombinálva segít az emésztő rendszer problémáinak helyreállításában, valamint az immunrendszer normális működésének elősegítésében.

Milyen egyedülálló hatásai vannak a BalanceOilnak?

Az eddigi statisztikák szerint azok közül, akik a Balance olajat fogyasztják, a 95% -uknál már 120 nap után az omega 6 és omega 3 aránya közelít az ideális 3:1 értékhez a kezdeti állapotodtól függően.

Ez megelőzi és gátolja a gyulladásokat a szervezetedben, valamint nagymértékben növeli az ellenálló képességed a betegségekkel szemben.

Ha pedig valamilyen betegséged, vagy krónikus gyulladásod van, elindítja azokat a folyamatokat, amelyek elősegítik a szervezet természetes regenerációját.

Melyik BalanceOilt válaszd?

Alap esetben a BalanceOil tökéletes számodra, amelyből választhatsz narancs, citrom,  vanília, vagy ezen ízek keveréke közül. Ha nem szereted az olaj ízt, vagy állagát a szádban, akkor számodra optimális választás a BalanceOil Aquax vízben oldódó formula.

Amennyiben a vegán táplálkozás híve vagy, vagy csak egyszerűen mellőzni szeretnéd az állati eredetű élelmiszereket az étkezésedből, akkor válaszd a BalanceOil Vegan -t. Ez tengeri mikroalgák kivonatát, és echiummagolajat tartalmaz halolaj helyett. Ezen kívül olívából kivont polifenolok és D3 vitamin kiváló keveréke, amely szintén védi sejtjeid a berozsdásodástól.

Vásárold meg a termékeket a Zinzino hivatalos webáruházában.

Fontos! Ha kiválasztod a neked szimpatikus terméket és rákattintasz a képére, akkor a termék a Zinzino hivatalos webáruházában fog megnyílni.

A BalanceOil összetevői és tápértéke:

Tápérték pr 7,5 ml pr 12 ml
Halolaj 4142 mg 6627 mg
Omega-3 1549 mg 2478 mg
ebből: EPA 802 mg 1283 mg
ebből: DHA 427 mg 683 mg
Olajsav (omega-9) 1918 mg 3069 mg
Vitamin D3 12,6 ug (250 % of RDA*) 20 ug (400 % of RDA*)

* javasolt napi bevitel (RDA) %-a, 90/496/EEC irányelv szerint

Összetevők:

Halolaj (szardella, makréla, szardínia), hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj, kevert tokoferolok (antioxidánsok), természetes aroma, D3-vitamin (kolekalciferol).